Ook Anhoes

 

anko

Kapsalon Anhoes is aangesloten bij de ANKO. De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap. Meer info kun je vinden op de site van de Anko

 

haarwensen

Kapsalon Anhoes is partner bij Stichting Haarwensen.

Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen.

Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen. Zonder dat daar kosten aan verbonden zijn voor de ouders.

Help je mee? Wil je meer dan 30 centimeter van je haar af, en mogen wij je haar opsturen naar Haarwensen, dan is je knipbehandeling bij Anhoes gratis. Meer weten over dit mooie doel? Kijk op de site van deze mooie stichting

 

haarstichting

Kapsalon Anhoes is ook partner van de Nederlandse haarstichting. Deze stichting richt zich niet alleen op jongeren maar ook op volwassenen en ouderen en kan ook lange grijze haren goed gebruiken.  Vanaf 30 centimeter kunnen we het haar doneren aan de Nederlandse haarstichting. Help je mee? Wil je meer dan 30 centimeter van je haar af, en mogen wij je haar opsturen naar de Nederlandse Haarstichting, dan krijg je 50% korting op je knipbehandeling bij Anhoes. Zien wat de Nederlandse haarstichting allemaal doet? klik dan op bovenstaand logo.