Over Francis

Francis

Op jonge leeftijd wist ik al wat ik later wilde worden, namelijk kapster.

Na de allround opleiding tot kapster met succes te hebben doorlopen, heb ik tal van cursussen en bijeenkomsten bijgewoond om zoveel mogelijk van het haar, de hoofdhuid en de diverse haarproblemen te weten te komen. en te ontdekken wat de werking van de verschillende merken en producten is bij de diverse soorten haar en haar/hoofdhuid problemen.

Na ruim 12,5 jaar van stagair tot tophairstyliste te hebben gewerkt in verschillende kapsalons in o.a. Tubbergen en Deurningen, hield in 2010 de kapsalon waar ik toen werkte op te bestaan. Ik stond toen voor de keuze om opnieuw in een salon te gaan werken of een hele een nieuwe uitdaging aan te gaan “een eigen Kapsalon beginnen”.  Juist omdat er steeds meer vraag was van mensen om ze thuis te knippen wanneer het hun uitkomt, is het een mobiele kapsalon geworden.

Coifure awards, deelname aan kapperswedstrijden waar modellen worden gestyled waar niemand in de praktijk mee gaat lopen, past niet bij me. Ik zorg liever voor een kapsel dat goed bij je past en die je ook thuis zelf goed kunt onderhouden.

Natuurlijk ga ik meerdere keren per jaar naar bijeenkomsten en cursussen om de nieuwste trends te bekijken en laatste technieken te leren,  die ik in de dagelijkse praktijk weer gebruik.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om me te mailen of te bellen.